WODOR DENMARK - Inspiration

Inspiration

WODOR vandhaner

WODOR beskæftiger sig med vandhaner til private hjem. Vores vandhane serie består af WODOR Cooker, WODOR Cooler, WODOR Cooler+ og WODOR Combi, der alle har forskellige kombinationer af vandfunktioner som kogende vand, koldt filtreret vand samt kølet vand med og uden brus – udover naturligvis det almindelige brugsvand vi alle har derhjemme. Du kan vælge mellem 7 forskellige produkter – med enten 3i1, 4i1 og 5i1 vandfunktioner. Derudover er selve vandhanerne i et eksklusivt og stilrent design, der fås i fire moderne farver, og derfor altid vil gå til ethvert hjem ligegyldig indretningen.

Du kan med garanti finde lige den WODOR enhed, der passer til familiens behov. 

Informationer om de seks vandtyper og vandbehandling

Der er i alt seks vandtyper og fire af disse går igennem nogle forskellige vandbehandlinger. De seks vandtyper er; almindelig koldt vand, almindelig varmt vand, koldt filtreret vand, kølet vand, kølet vand med brus og kogende vand.

Koldt og varmt vand

Alle vandhaner har almindelig koldt vand og varmt vand. Dette er brugsvand, som vi har i hanerne og som altid går direkte fra vandudtaget i skabet og direkte op i vandhanen. Derudover tilbyder vi fire vandtype funktioner, som er behandlet på forskellige måder. Så du skal blot finde ud af, hvad dit og familiens vandbehov er derhjemme. Nedenfor beskrives de fire vandbehandlede vandtyper, så du kan tage stilling til, hvad du har behov for.

Behandlede vandtyper

WODOR har fire behandlede vandtyper; koldt filtreret vand, kølet vand, kølet vand med brus og kogende vand. Alle behandlede vandtyper bliver filtreret igennem det kalkfilter, vi sætter ind foran alle de behandlede vandtyper. Dette betyder, at vandet der kommer ud af vandhanen vil være kalkfrit. I Danmark har vi meget kalk i vandet og dette er ikke godt for miljøet, da det forkorter levetiden på rør og maskiner.

Koldt filtreret vand

Koldt filtreret vand består af det almindelige kolde brugsvand, som bliver filtreret igennem vores kalkfilter. Filteret fjerner det kalk, der er i vandet, herunder andre uønskede stoffer fra vandet. Dette kalkfilter er monteret på alle vores WODOR enheder.

Kølet vand

Kølet vand betyder, at det almindelige kolde brugsvand, vil blive filtreret igennem vores kalkfilter og derefter sendt igennem en vandkøler inden det går videre til vandhanen. Vandkøleren gør, at det kolde filtreret vand vil være 5-6 °C og klar til at drikke.

På en varm sommerdag er det altid lækkert med noget rigtig koldt vand at drikke. Men du har glemt at komme en flaske vand på køl, og du har brugt alle isterninger i fryseren. Med en WODOR Cooler kan du hurtigt få dit vandbehov dækket.

Du er måske typen, der ikke kan lide isterninger, fordi det er ubehageligt for tænderne, men elsker at drikke rigtig koldt vand, så er WODOR Cooler lige noget for dig. Her kan du altid få kølet vand uden behov for isterninger.

Kølet vand med brus

Det almindelige kolde brugsvand, blive filtreret igennem vores kalkfilter, hvorefter det bliver sendt igennem en vandkøler, der gør, at det filtrerede vand bliver 5-6 °C, samt bliver der i vandkøleren tilsat brus (CO2/ kulsyre).

Men hvorfor skal du drikke vand med brus i stedet for almindeligt postevand? Der er flere grunde til at drikke vand med brus. Vand med brus er lige så sundt som almindeligt postevand, da det består af 99,9% vand. Det anbefales at man drikker 1,5-2 liter vand om dagen, alt efter vægt, alder og hvor meget man sveder. Derfor kan det være dejligt med lidt afveksling i hverdagen i stedet for altid at drikke almindeligt vand.

Hvis du er til vand med smag, kan du også vælge at komme noget lækkert smag i dit vand. Her anbefaler vi, for at holde den sunde livsstil, at tilsætte forskellige sukkerfrie smagsstoffer som mynte, agurk eller frisk frugt i dit vand med brus. Derudover giver vand med brus en naturlig mæthed, så man spiser mindre. What’s not to like.

Kogende vand

Det almindelige brugsvand bliver filteret igennem vores kalkfilter, hvorefter det bliver sendt igennem vores Cooker maskine, der koger vandet op til 98 °C, og voilá så har du kogende vand direkte fra din vandhane. Det kogende vand kan installeres til forskellige temperaturer efter dit behov og brug. De forskellige temperatur indstillinger er 75/85/90/95/96/97/98 °C. 

Der er adskillige fordele i hverdagen ved direkte kogende vand. Udover at få din kaffe eller te hurtigt til morgen, middag og/eller aften, så kan du også spare tid under madlavningen eller rengøringen.

Kogende vand til din madlavning i hverdagen

Hvis man tænker over det, så bruger vi faktisk utrolig meget kogende vand til vores madlavning. Vi har jo mindst tre måltider om dagen, som vi skal tilberede, og her kommer kogende vand jævnligt ind i billedet.

Skal din frokost for eksempel består af en lækker edamamesalat, eller måske du heller har lyst til nudler, så kan du hurtigt og nemt tilberede dine grøntsager eller minut-nudler med en WODOR Cooker.

Måske aftensmaden står på frisk pasta, suppe eller kogte grøntsager. Med en WODOR Cooker kan du tilberede lige det, du skal bruge i hverdagen.

En lækker, frisk smoothie eller dessert med bær står måske også på menuen. Med en WODOR Cooker kan du hurtigt få dine frosne bær skyllet, så de er klar til at komme i blenderen eller desserten. Husk altid at skylle dine bær grundigt med kogende vand inden brug, for at sikre at der ingen bakterier er i.

Kogende vand til din rengøring

Der er mange ting i hjemmet, som godt kunne trænge til at blive skoldet, for at dræbe de bakterier, der kommer med tiden. Du glemmer måske at udskifte tandbørsten hver tredje måned. Ved at skolde den, sikre du dig en tandbørste uden bakterier.

Har I kæledyr i hjemmet, så skal mad- og vandskålen samt plastiklegetøj jævnligt gøres ren for at undgå bakterier. Det er for eksempel ikke nok at komme mad- og vandskålen i opvaskemaskinen, da vandet i en opvaskemaskine ikke er varmt nok til at desinficere skålene. Derfor kan du ubekymret bruge en WODOR Cooker til at desinficere dine husdyrs mad- og vandskåle samt deres plastisklegetøj.

Få dit drikkevandsbehov dækket hver gang

Forestil dig – det er en varm sommerdag og tørsten har meldt sin ankomst. Du har glemt at komme en flaske med vand i køleskabet, så det er friskt og koldt til, at du kan drikke det. Du bliver nødt til at tænde for vandhanen og lade den løbe i 10-15 sekunder før vandet er koldt nok til at kunne drikke. Tanken om vandspild strejfer dig – da du er bevidst om, at du hver gang lader vandet løbe, for at kunne få noget koldt vandt at drikke. Med en WODOR Cooler, Cooler+ eller Combi vandhane, kan du få dit drikkevandsbehov dækket med friskt, rent og koldt vand med det samme, samtidig med at du sparer penge på vandregningen og miljøet.

Med en WODOR vandhane og vandkøler sparer du også plads i køleskabet, da du ikke har behov for at have flasker eller kander med vand stående, for at få koldt, friskt vand. Du skal heller ikke tænke på at fylde fryseren med isterninger eller isbakker. Du skal blot tænde for din WODOR vandhane – og med det samme har du friskt, koldt drikkevand klar.

Nem og hurtig morgenkaffe uden ventetid

Forestil dig – du er lige stået op og som altid, skal du have en dejlig kop morgenkaffe til at starte dagen på. Du går hen i køkkenet og tænder for kedlen, så du ved, at vandet er klart til, at du kan få noget kaffe, efter du har gjort dig i stand. Men nogle morgener går tingene bare lidt for hurtigt og du glemmer kedlen og er presset på tid. Med en WODOR Cooker kan du hver dag uden forhindringer står op til en morgenkaffe, uden at skulle vente flere minutter på at kedlen er klar med vandet. WODOR Cooker sørger for, at du kan få lige det vandbehov, du har, dækket og samtidig spare tid og energi hver gang, du skal have en kop kaffe eller andet varmt at drikke.
Prøv nu at tænke over hvor mange gange, du i løbet af en dag, har brug for kogende vand – og ikke mindst hvor meget tid du bruger på at vente på, at kedlen eller gryden er klar med det kogende vand. Med en WODOR Cooker kan du få kogende varmt vand med det samme – du sparer både tid, energi og plads på køkkenbordet. Så hvad enten du skal bruge kogende vand til at lave din kaffe, te eller mad – eller blot vil desinficere køkkenredskaber, sutter eller lignende, så kan WODOR Cooker hjælpe dig. Med et effektivt og pålideligt system som WODOR Cooker kan du få øjeblikkeligt og sikkert kogende varmt vand direkte fra vandhanen. Vandhanen er børnesikret, så du skal ikke bekymre dig over de små med en WODOR Cooker i hjemmet.

Vand – en essentiel del for både kroppens og hjernens funktioner

Kroppen består af omkring 60% vand og derfor har vores kroppe også brug for vand til at holde den sund og rask. Vand bidrager til at alle kroppens funktioner fungerer, som de skal. Vores kroppe udskiller naturligt væske hver dag. Derfor er det vigtigt, at vi også får tilført væske i kroppen for at udligne væsketabet, som er omkring 0,5 liter dagligt.
Når vand er så essentiel del for vores kroppen funktion, hvorfor så nøjes med almindelig vand fra hanen. Med en vandhane fra WODOR kan du få filteret friskt vand og dække kroppens vandbehov, med det bedste vand muligt. Fordi din krop fortjener det bedste vand til dagligt!

Smukt design der passer til ethvert køkken

Hvad enten du skal bruge koldt filteret drikkevand, kølet vand, vand med brus eller kogende vand – og så samtidig med en vandhane i et klassisk, smukt design. Hos WODOR har vi et bedt sortiment af vandhaner. Er du til den klassiske, elegante vandhane med en rund tud eller til den mere moderne, stilfulde vandhane med en firkantet tud, så har vi det du leder efter. Vores vandhaner tilbydes i fire materialer/farver; krom, messing, sort eller børstet stål – så ligegyldigt hvilken stil du har i køkkenet, så har vi en vandhane, der passer ind.

Scroll til toppen