Om WODOR DENMARK. Læs om vores historie og hvad vi står for.

Om os

NEMT

WODOR sørger for, at du nemt og hurtigt kan få dit vandbehov dækket – få frisk, rent og filtreret kogende og/eller koldt vand – med det samme!

MILJØVENLIG

Mindsk dit daglige vandspild ved hvert glas vand med en WODOR vandhane.

ENKELT

Alle WODOR vandautomater er baseret på direkte forsyning af postevand, intet plastaffald.

Hvem er vi

WODOR er en 100% danskejet virksomhed og derfor aldrig længere væk end et opkald eller mail fra dig – og vigtigst af alt vi elsker vand, hvad enten det er kølet, kogende, filtreret eller med brus. Vi ønsker, at alle kan få frisk, rent vand direkte fra vandhanen, fordi vi ved, hvor livsnødvendigt vand er for krop og helbred. WODOR sælger drikkevandskølere og vandautomater til private hjem samt servicerer både egne og andre typer af kølere i hele landet.

WODOR er blandt Danmarks førende udbyder af drikkevandskølere og vandautomater og er stiftet af Karsten Maron, der med sine 25 år i import og salg af vandkøler løsninger på det danske marked, er blevet et velkendt navn i branchen. Vi er dedikeret i alt, hvad der omhandler drikkevandskølere og vandautomater og stræber efter at bringe innovative produkter på markedet – og har sidenhen startet produktion af egne kvalitetskølere med salg i både Europa og USA.

Med vores mange års erfaring i professionelle drikkevandskølere og vandautomater af højeste kvalitet, der tilsluttes direkte til vandforsyningen, herunder filtrerer, køler, varmer og tilsætter kulsyre til vandet, er vi i stand til at udbyde verdensklasse vandoplevelser med vores unikke produkter. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede om dine muligheder for at få en drikkevandskøler eller vandautomat til dit hjem. Du vil altid blive mødt med god service og kompetent vejledning, så du kan blive tryg i dit bedste køb til dato. Din familie og krop vil takke dig.

Vores mål

Vi ønsker at frisk, rent vand er tilgængeligt for os alle, ligegyldigt om du har et stort eller et lille køkken. Med vores kvalitetsprodukter kan du sørge for at dig og din families vandbehov altid er dækket, hvad enten det er friskt filteret drikkevand til hverdagen, vand med brus til de særlige lejligheder eller kogende vand til kaffen, så kan WODOR levere.

Gør årets bedste investering og køb en vandhane fra WODOR – din krop og din familie vil takke dig!

Karsten Maron
Stifter
Scroll til toppen